« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Macrou cu legume la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Macrou cu legume la cuptor Imprimare Email
Scris de Aurica Nicoleta Cimpan   

Reteta: Macrou cu legume la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg macrou

=> 6 cartofi

=> 2 cepe

=> 2 linguri pasta de tomate

=> ulei

=> 1 ardei gras

=> 200 g ciuperci proaspete

=> 200 ml vin alb

=> 2-3 fire patrunjel

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti si speli macroul, il tai bucati, il presari cu sare si piper si-l prajesti in ulei incins. Cureti apoi ceapa, cartofii si ciupercile, tai solzisori ceapa, cubulete cartofii si feliute ciupercile. Intr-un vas asezi apoi in straturi legumele taiate, pui bucatile de peste prajite, ardeiul taiat fideluta, torni putin ulei, 2 cani de apa, presari sare si piper si dai totul la cuptor pentru 1 ora.
  • Dupe ce legumele s-au patruns, pui pasta de tomate dizolvata intr-o ceasca de apa, vinul si mai dai la cuptor pentru 10 minute. La final presari patrunjelul tocat.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:43
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi