« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Crap umplut

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Crap umplut Imprimare Email
Scris de Camelia Agopian, Constanta   

Reteta: Crap umplut

Ingredientele retetei culinare:

=> un crap de 2-3 kg

=> 3-4 cepe

=> ciuperci

=> marar

=> ardei gras

=> sare si piper

=> o ceasca de orez

=> 2-3 linguri de smantana

=> rosii

=> ulei

=> vin alb

=> suc de lamaie

Prepararea retetei culinare:

  • Avem nevoie de un crap de 2-3 kg pe care-i curatarn si-i spalam, ii stergem bine inauntru. Pregatim umplutura din 3-4 cepe taiate soizi si calite, care se amesteca cu ciuperci taiate marunt, marar si o ceasca de orez fiert. Se adauga 2-3 linguri de smantana, se umple pestele si se coase. In tava pe care o vom folosi se face un pat din ciuperci, felii de rosii, ceapa taiata soizi si ardei gras. Pestele se aseaza peste acest pat si deasupra lui se toarna un sos facut din putin ulei, vin alb, suc de lamaie, sare si piper. Se pune la cuptor.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:42
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi