« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Crap dobrogean umplut cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Crap dobrogean umplut cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Niculina Udroiu   

Reteta: Crap dobrogean umplut cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=>  un crap de 1-1,5 kg

=> 500 g ciuperci

=> 1 legatura patrunjel

=> 2-3 rosii

=> sare, piper

=> 100 g orez

=> 1 legatura marar

=> 1 ceapa

=> 150 ml vin alb

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti pestele de solzi si intestine, il speli si-l umpli cu ceapa taiata fideluta si calita in untdelemn, ciupercile taiate felioare si calite si ele impreuna cu verdeata tocata, sare si piper.
  • In compozitia pentru umplutura adaugi orezul fiert dinainte. Legi pestele cu cozi de telina, ii dai un praf de sare si-l pui in tava cu restul de untelemn ramas de la calirea cepei si a ciupercilor. Inainte de a se baga la cuptor, adaugi feliile de rosii si cand pestele este aproape gata, torni vinul alb. Aduci la masa pestele fierbinte sau rece, portionar, cu sosul strecurat deasupra.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 20:03
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi