« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Crap cu smantana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Crap cu smantana Imprimare Email
Scris de Elena Popa, Sibiu   

Reteta: Crap cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg crap

=> 300 g smantana

=> 100 g unt

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

  • Se pregateste pestele, se sareaza si se pipereaza. Se pune in tava jumatate din cantitatea de unt, iar restul se pune in burta pestelui. Se adauga un pahar de supa de zarzavat si se lasa sa fiarba la clocot mic o jumatate de ore. Inainte de a-l scoate din cuptor se toarna smantana, apoi se mai lasa cateva minute la cuptor. Se serveste fierbinte cu garnitura de piure de cartofi, orez etc.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:39
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi