« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete peste Retete peste - Crap cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete peste - Crap cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Rodica Niculescu   

Reteta: Crap cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap de 1 kg

=> 500 g ciuperci

=> 3-4 linguri ulei + ulei pentru calit

=>  3-4 linguri otet

=> zeama de la o lamaie

=> sare, piper

=> verdeata

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti pestele de solzi, il speli, ii tai capul si coada, il presari cu sare, il lasi o ora sa se odihneasca, apoi il pui la fiert. Cureti si speli ciupercile, le toci marunt si le calesti intr-o tigaie cu putin ulei incins. Separat, prepari un sos din ulei, otet, zeama de lamaie, sare si piper, la care adaugi, dupa gust, putina zeama in care a fiert crapul. Asezi crapul pe un platou, torni sosul, in jurul lui asezi ciupercile si presari verdeata tocata marunt.
Notite:
PREGATIRE: 1 ora si 40 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:37
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi