« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Tochitura moldoveneasca Imprimare Email
Scris de Mihaela Terinte, Bacau   

Reteta: Tochitura moldoveneasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g carne de porc;

=>300 g carnati de porc afumati;

=>200 g ficat de porc;

=> 100 g costita afumata;

=> 200 g cas de oi proaspat;

=> 15 g usturoi;

=> sare;

Prepararea retetei culinare:

  • Tai costita fasii subtiri si o prajesti. Adaugi carnea de porc, ficatul si carnatii taiati in bucati potrivite. Potrivesti de sare si adaugi usturoiul pisat. Cad servesti, presari cas de oaie dat pe razatoare. O poti servi cu mamaliguta calda si cu muraturi.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare