« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Tochitura dobrogeana Imprimare Email
Scris de Iuliana Tudorache, Tulcea   

Reteta: Tochitura dobrogeana

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g pulpa de porc;

=>200 g rinichi;

=> 1 ceapa mare;

=> 1-2 rosii;

=> 1 salata verde;

=> ulei;

=> 200 g telemea de oaie;

=> 100 ml otet;

=> usturoi;

Prepararea retetei culinare:

  • Lasi rinichii o ora in apa rece, in care ai pus o lingura de otet, dupa care ii tai cubulete. Tai si carnea la fel, dupa care inabusi bucatile in ulei si putina apa. Toci ceapa si usturoiul si le adaugi peste carne. Lasi sa fiarba la foc potrivit circa 1 ora. Cand servesti, asezi eventual foi de salata pe marginea farfuriei, in mijloc tochitura, iar deasupra presari telemeaua rasa si decorezi cu felii de rosii. Bineinteles, nu va lipsi mamaliguta.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare