« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Tochitura de Ignat Imprimare Email
Scris de Ramona Diaconu, Brasov   

Reteta: Tochitura de Ignat

Ingredientele retetei culinare:

=> 750 g ceafa;

=> 750 g splina;

=> 750 g fleica;

=> 450 g ficat;

=> 300 g sorici;

=> 300 g rinichi;

=> 3 capatani de usturoi;

=> 100 g untura;

=> 1 pahar cu vin alb;

=> piper;

=> boia iute;

=> sare;

Prepararea retetei culinare:

  • Tai carnea in bucati, o piperezi si pui boia iute dupa gust. Prajesti bucatile de carne in untura intr-o tigaie. Prepari mujdeiul cu putina apa si un praf de sare. Dupa ce carnea s-a prajit, torni mujdeiul peste ea. Adaugi vinul si mai lasi la foc sa dea in cateva clocote.
Notite:

O servesti cu mamaliguta sau cu paine calda coapta in test.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare