« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru sarbatori Retete sarbatori - Toba munteneasca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Toba munteneasca Imprimare Email

Reteta: Toba munteneasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 inima de porc

=> 2 rinichi

=> 1 limba

=> 2 urechi

=> 1 kg carne de porc

=> sorici

=> stomacul porcului sau mat mai gros

=> 2-3 foi de dafin

=> piper, sare dupa gust

Prepararea retetei culinare:

Speli toate maruntaiele si carnea cu apa rece, sa iasa sangele, apoi le pui la fiert intr-o oala cu foile de dafin, piperul si sarea. Dupa ce au fiert bine, tai fasii toate maruntaiele si carnea, apoi le amesteci cu zeama in care au fiert. Cu aceasta compozitie umpli stomacul sau intestinul si il pui la fiert la foc foarte mic. Nu uita sa intepi stomacul cu un ac ca sa nu plesneasca in timpul fierberii. Cand e gata asezi toba la presat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Marţi, 04 Ianuarie 2011 23:59
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi