« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru sarbatori Retete sarbatori - Sunca macerata in vin

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Sunca macerata in vin Imprimare Email

Reteta: Sunca macerata in vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l vin alb

=> 1l apa

=> 1/2 kg sare grunjoasa

=> 20 catei de usturoi

=> 2-3 foi de dafin

=> 5-6 bucati de sunca

Prepararea retetei culinare:

Pui intr-un vas incapator: vinul, apa, sarea, usturoiul bine zdrobit si foile de dafin. Se omogenizeaza bine amestecul. Acoperi sunca cu maceratul din vin (eventual mai completezi cu apa cat sa fie acoperite bine). Timp de o saptamana le tii in acest amestec si le mai intorci din cand in cand pe ambele parti. Le scoti, le legi cu sfoara si le dai la frig 1 zi ca sa se zvante bine. Cand sunca s-a zvantat, o dai la fum pana capata o culoare aurie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi