« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Sarmale cu zeama sau ciorba de sarmale Imprimare Email
Scris de Alina Urucu, Craiova   

Reteta: Sarmale cu zeama sau ciorba de sarmale

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg carne de porc;

=> 2 cepe mari;

=> 1 ceasca orez;

=> 1 cana rosii conservate pentru ciorba;

=> 1 bucata de slanina afumata;

=> 2 verze murate;

=> 1 l zeama de varza;

=> 1 l de apa;

=> pipe;

=> cimbru;

=> sare dupa gust.

Prepararea retetei culinare:

  • Toci carnea si o amesteci cu 1 ceapa tocata. Toci si cealalta ceapa si o calesti cu orezul, piperul, cimbrul si sarea. Amesteci carnea tocata cu ceapa si orezul calite. Cu aceasta compozitie umpli foile de varza. Impaturesti sarmale mai mari. Intr-o oala de ciorba pui bucata de slanina, peste ea asezi sarmalele, adaugi rosiile, apa si zeama de varza. Lasi sarmalele sa fiarba la foc potrivit.
Notite:

Cand sunt gata, le servesti in farfurii de ciorba cu multa zeama. Bautura potrivita acestui fel de mancare este tuica fiarta cu putin piper si cuisoare.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare