« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Pogacele Imprimare Email
Scris de Marioara Hurmuzache, Oradea   

Reteta: Pogacele

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g faina;

=> 200 g jumari proaspete de porc;

=> 1 ou;

=> 1/2 pahar cu lapte;

=> drojdie cat o nuca;

=> sare;

=> piper dupa gust;

Prepararea retetei culinare:

  • Dai jumarile prin masina de tocat carne, apoi le amesteci cu faina. Adaugi sarea, piperul si laptele caldut amestecat cu drojdia. Framanti aluatul dinc are intinzi o foaie. Tai forme cu paharul, faci un model (tip gratii) cu cutitul pe deasupra, apoi le coci la foc iute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare