« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Piftie de porc cu sorici Imprimare Email
Scris de Ioana Arsene, Targoviste, Jud Dambovita   

Reteta: Piftie de porc cu sorici

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 picioare de porc;

=> 2 urechi de porc;

=> sorici;

=> 2 capatani de usturoi;

=> 5 cepe;

=> 3 morcovi.

=> sare dupa gust;

=> 5 l de apa.

Prepararea retetei culinare:

Cureti bine picioarele si urechile de porc, le oparasti cu apa clocotita, apoi le speli cu apa rece. Le pui pe foc intr-o oala impreuna cu soriciul si le lasi sa fiarba in clocote mici pana se desprinde carnea de pe oase, iar lichidul devine lipicios. Iei de pe foc, scoti carnea, iar zeama o strecori. Dupa ce s-a racorit zeama, adaugi usturoiul pisat. Desprinzi carnea de pe oase si o asezi in castronele, apoi o acoperi cu zeama. Dai piftia la rece sa se inchege.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare