« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Pestisori din porc Imprimare Email
Scris de Ana Curetean, Arad   

Reteta: Pestisori din porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 muschiuleti mai lungi de porc

- aprox. 1,5 kg

- pastrati in grasimea care ii inveleste;

=> 1/2 kg compozitie de carnati;

=> 1 lingura ulei;

Prepararea retetei culinare:

  • Cu ajutorul unei linguri din lemn (mai exact cu coada ei) faci o gaura pe lungimea muschiuletilor, apoi ii umpli cu o compozitie de carnati. Ii lasi la rece si ii pastrezi in frigider sau in congelator. cand doresti sa mananci ii scoti cu cateva ore inainte, ii asezi intr-o tava unsa foarte putin cu ulei si ii dai la cuptor. Prin caldura untura cu care sunt impachetati se topeste, iar ei se rumenesc frumos.
Notite:

Ii servesti reci, ca aperitiv, dar sunt buni si calzi cu acritura, mustar sau ketchup.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare