« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Frigarui de porc Imprimare Email
Scris de Florentina Goldan, Tulcea   

Reteta: Frigarui de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 800 g carne de porc macra;

=> 2 cepe;

=> 2-3 ardei grasi;

=> 3 rosii;

=> unt sau margarina pentru uns;

=> sare;

=> piper;

=> cimbru;

=> foi de dafin dupa gust;

Prepararea retetei culinare:

  • Tai carnea bucati subtiri, o presari cu sare, piper si cimbru. Tai ceapa felii groase, iar ardeii patratele de 2-3 cm. Pe tepusele speciale de lemn sau de metal alternezi bucatele de carne cu rosii, iar ardei, ceapa si foi de dafin. Ungi frigaruiele cu unt sau cu margarina, le pui pe jar si le rumenesti pe toate fetele.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare