« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru sarbatori Retete sarbatori - Drob de porc

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Drob de porc Imprimare Email

Reteta: Drob de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 -> 900 g ficat de porc

=> 1 limba

=> 2-3 rinichi de porc

=> 2 inimi de porc

=> 1 kg carne de porc

=> sare si piper macinat boabe

=> boia dulce

=> foi de dafin

 => 1 kg grasime

=> 7 oua

=> 1 legatura patrunjel

=> 2-3 linguri smantana

=> 3 linguri unt

=> 5 cepe

=> 3 cani cu zeama in care au fiert maruntaiele

=> maghiran

 

Prepararea retetei culinare:

           Speli si cureti maruntaiele. Se taie rinichii pe jumatate si se indeparteaza grasimea, iar carnea si grasimea le tai bucati. Pui totul la fiert, inclusiv ficatul. Cand da in fiert aduni spuma si apoi adaugi sarea, boabele de piper, foile de dafin. Lasi sa fiarba totul foarte bine, apoi scurgi zeama si lasi la racit 5-10 minute. Se curata limba de pielita, apoi o dai prin masina de tocat impreuna cu carnea, grasimea si maruntaiele fierte. Tai cepele in sferturi, le calesti in 2 linguri de unt si le dai si pe ele prin masina de tocat. Amesteci bine compozitia, adaugi 5 oua batute ca pentru omleta, verdeata tocata si zeama in care a fiert carnea. Adaugi sare, piper macinat, boia dulce si maghiran. Pui compozitia in doua vase unse cu unt si pe deasupra torni smantana batuta cu 2 oua. Coci drobul in cuptor 40-50 de minute pana se rumeneste.

 
Notite:

Pentru un drob mia pufos se adauga in compozitie 2-3 linguri de smantana.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 00:03
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi