« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Ciorba haiduceasca Imprimare Email
Scris de Suto Edith, Mures   

Reteta: Ciorba haiduceasca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg carne de porc;

=> 1 ceapa;

=> 5 linguri faina;

=> 100 ml ulei;

=> 1/2 l zeama de varza murata (moare );

=> 200 g smantana;

=> sare si piper;

=> boia de ardei.

Prepararea retetei culinare:

  • Tai ceapa julien si o calesti in putin ulei. Carnea taiata cubulete o pui peste ceapa si o calesti pana se albeste. Adaugi sare, piper si boia dupa gust, amesteci si torni peste ele 2-3 l de apa, apoi lasi oala la foc mic pana fierbe carnea. Din 5 linguri de ulei si 5 linguri de faina faci un rantas alb, pe care il stingi cu zeama de varza si-l adaugi in ciorba. Lasi sa mai dea un clocot, apoi iei oala de pe foc. servesti ciorba cu smantana.
Notite:

Ca muratura se potriveste foarte bine varza acra din butoi.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare