« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Ciorba de pasare cu taietei Imprimare Email
Scris de Luana Hancila, Arad   

Reteta: Ciorba de pasare cu taietei

Ingredientele retetei culinare:

=> aripile;

=> gatul;

=> cosul pieptului si spatele puiului;

=> 1/2 l bors;

=> 2-3 cepe;

=> sare

=> 2 ardei;

=> 2-3 morcovi;

=> 1 telina;

=> 1 radacina patrunjel;

=> 3 rosii sau 2 linguri bulion;

=> 1 ou;

=> faina cat cuprinde;

=> 1 legatura leustean.

 

 

 

Prepararea retetei culinare:

  •       Din ou, sare si faina framanti aluatul pentru taietei. Pregatesti taieteii, apoi ii lasi sa se usuce. Pui bucatile de pasare la fiert. Intre timp cureti zarzavatul, il tai marunt sau il dai pe razatoarea mare. Il adaugi in oala sa fiarba impreuna cu carnea. Tai rosiile bucati mici si le adaugi in ciorba atunci cand aceasta este aproape gata. Apoi torni borsul si potrivesti de sare. Adaugi taieteii, mai lasi sa fiarba putin, pui leusteanul tocat, lasi ciorba sa mai dea un clocot si gata.
 
Notite:

Este o ciorba potrivita dupa mesele bogate in preparate de porc.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare