« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Carnati fierti in vin Imprimare Email
Scris de Elena Vaduva, Oltenesti, Valcea   

Reteta: Carnati fierti in vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carnati;

=> 1 ceasca ulei;

=> 1 ceasca vin alb;

=> 2 cepe;

=> 1 ardei iute;

=> 1 crenguta cimbru;

=> zeama de lamaie;

=> sare si piper dupa gust;




Prepararea retetei culinare:

Tai carnatii in bucati mai mici si ii prajesti usor in ulei incins. Tai ceapa marunt si o calesti in uleiul ramas. Peste ea pui ardeiul tocat, vinul, sarea si piperul si le lasi sa dea in cateva clocote. Adaugi carnatii, cimbrul si zeama de lamaie si lasi sa fiarba pana cand acestia sunt bine patrunsi. Daca este nevoie, mai adaugi putina apa.
Notite:

Poti servi carnatii calzi, cu tot cu sos, sau reci, fara sos, taiati felioare, la aperitiv.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Marţi, 04 Ianuarie 2011 23:54
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare