« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarbatori - Caltabosi cu zeama Imprimare Email
Scris de Ioana Arsene, Targoviste   

Reteta: Caltabosi cu zeama

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de porc;

=> 150 g orez ;

=> 2 morcovi;

=> 1 pastarnac;

=> 3-4 cepe;

=> 2 intestine groase de porc;

=> 2-3 linguri suc de rosii sau bulion;

=> piper;

=> sare;

Prepararea retetei culinare:

Dai carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa, apoi adaugi orezul, sarea si piperul. Cu aceasta compozitie umpli intestinul gros, pe care il pui la fiert intr-o oala impreuna cu zarzavatul intreg. Cand incepe sa fiarba, intepi intestinul cu acul ca sa nu plesneasca si adaugi sucul de rosii sau bulionul. Dupa fierbere, scoti zarzavatul si il folosesti pentru pregatirea altui fel de mancare.

Notite:

Caltabosii cu zeama sunt buni cu covrigi si cu tuica.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Marţi, 04 Ianuarie 2011 23:58
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare