« Culinare »

Prune

Retete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete sarabtori - Carnati cu trei feluri de carne Imprimare Email
Scris de Paula State, Sat Valea Budului, Bacau   

Reteta: Carnati cu trei feluri de carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 5 kg carne de la transarea porcului;

=> 2-3 kg carne de vita;

=> 2-3 kg carne de oaie;

=> grasime dupa preferinta;

=> intestine de oaie;

=> mujdei de usturoi;

=> sare, piper, boia dulce dupa gust;

 

 

 


Prepararea retetei culinare:

Toci la masina toata carnea si grasimea. Intr-un vas incapator amesteci totul, adaugi mujdeiul, sarea, piperul si boiaua astfel incat carnatii sa aiba o culoare frumoasa. Cureti foarte bine matele si le umpli cu tocatura in asa fel incat sa-ti iasa carnatii subtiri precum cabanosul. Daca nu ai intestine de oaie, le umpli pe cele de porc, dar ai grija ca atunci cand apar goluri de aer sa-i intepi cu un ac ca sa nu plesneasca.

Atarni carnatii unul langa altul, fara sa se atinga, pe o bara si ii lasi pana a doua zi sa se zvante la loc rece si bine aerisit. Apoi ii dai la fum.

 
Notite:

Sunt foarte gustosi facuti asa, cu trei feluri de carne.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Marţi, 04 Ianuarie 2011 23:55
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare