« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru Paste Retete Paste - Oua rosii traditionale

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete Paste - Oua rosii traditionale Imprimare Email
Scris de Rodica - Doina Craciun, Galati   

Reteta: Oua rosii traditionale

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> ceara

=> vopsea pentru oua



Prepararea retetei culinare:

  • Vopsesc si oua in culoare galbena, le las sa se usuce si sa se raceasca foarte bine. Apoi picur dintr-o lumanare aprinsa picaturi de ceara care se vor coagula rotund pe ou. Vopsesc apoi ouale cu rosu sau verde si dupa ce s-au uscat curat usor ceara, sub care vopseaua nu patrunde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 10 Martie 2011 20:14
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi