« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru Paste Retete Paste - Oua rosii marmorate

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete Paste - Oua rosii marmorate Imprimare Email
Scris de Mihaela Florentina Codoban, Bihor   

Reteta: Oua rosii marmorate

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> apa

=> sare

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Se invelesc ouale in fasii subtiri de hartie creponata in diferite culori, se pun apoi intr-un ciorap subtire de matase si se fierb incavreo 5 minute in apa cu sare in care au fiert prima oara. Se taie ciorapul, se desfac hartiile si se ung ouale cu putin ulei ca sa straluceasca.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

{linkr:related;keywords:retete+pentru+paste;limit:5;title:Articole+corelate}

Ultima actualizare în Vineri, 11 Martie 2011 22:56
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi