« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru Paste Retete Paste - Oua decorate cu frunze

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete Paste - Oua decorate cu frunze Imprimare Email
Scris de Melexina Petrea, Suceava   

Reteta: Oua decorate cu frunze

Ingredientele retetei culinare:

=> oua mari proaspete

=> otet

=> frunze mai speciale ( de feriga, de patrunjel, de urzica, alte plante )

Prepararea retetei culinare:

  • Se aleg ouale proaspete, mari, cu coaja neteda. Dupa ce le fierbi, le stergi cu o carpa imbibata cu otet ca sa indepartezi grasimea de pe coaja. Aplici pe ou cate o frunza cu o forma deosebita - de feriga, de patrunjel, de urzica, sau de alte plante si introduci oul intr-un ciorap curat de naylon. Intinzi bine si legi. Pregatesti vopseaua ( rosie, galbena, verde ) dupa instructiunile de pe plic si dai drumul oului legat in vopsea, pentru 1 minut. Scoti si lasi sa se usuce. Indepartezi ciorapul si frunzele. Modelul frunzei se va vedea pe suprafata oului, inconjurat de culoare.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 10 Martie 2011 20:14
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #1 Guest 15-04-2011 16:10
:evil: ;-) :o :o :love: :-x :ooo: :-) :zzz :Pirate: :sad: :evil: :evil: :evil: :o :ooo: :no-comments:
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi