« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru Paste Retete Paste - Oua decorate cu foi de ceapa uscata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete Paste - Oua decorate cu foi de ceapa uscata Imprimare Email
Scris de Constanta Popa, Craiova   

Reteta: Oua de Paste decorate cu foi de ceapa uscata

Ingredientele retetei culinare:

=> oua

=> sare

=> vopsea verde si albastra

=> foi de ceapa uscata

 
 

Prepararea retetei culinare:

  •       Pui la inmuiat foile de ceapa uscata intr-un vas cu apa rece. Fierbi ouale, la foc mic, in apa cu sare, iar sub cratita pui un gratar. Pregatesti vopseaua in vase separate, conform instructiunilor de pe plicuri, adaugand si putin otet. Pe fiecare ou fiert asezi foi de ceapa inmuiate. Invelesti oul in bucatile de ciorap pe care le legi strans la capete. Introduci ouale, astfel impachetate, in vopseaua calda si pui vasul la foc mic, sa mai fiarba ouale putin, pentru a prinde culoare.
  •       Scoti apoi ouale din vopsea, le desfaci usor din invelisuri si le lasi sa se usuce. Le ungi apoi cu grasime, ca sa luceasca.
 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Vineri, 11 Martie 2011 22:56
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi