« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Fursecuri cu lamaie
Fursecuri cu lamaie

Autor: Cristina Pamfir, Blaj, Alba

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - fursecuri cu lamaie; prajitura

Ingredientele retetei culinare:

=> 75g miere

=> 150g unt sau margarina

=> 2 linguri ulei

=> 3 oua

=> coaja rasa de lamaie

=> faina

=> 1 praf de copt

 

Prepararea retetei culinare:

            Bati spuma mierea cu galbenusurile, adaugi uleiul, coaja de lamaie, praful de copt, untul (incalzit putin), amesteci totul bine, apoi incorporezi albusurile batute spuma si faina cat sa-ti iasa un aluat elastic. Framanti un aluat mai moale din care intinzi o foaie de grosimea unui deget. Il tai cu forma speciala si coci fursecurile la foc potrivit.

Notite:

Aluatul trebuie framantat usor, in timp scurt, daca nu, prajitura va fi tare.

Presari planseta doar cu putina faina, pentru ca aluatul sa nu ia mai multa faina decat este necesara.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
0,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:56:28 +0100
Vizualizata:
1351

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 253 vizitatori online