« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Crema de morcovi cu chimen

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crema de morcovi cu chimen
Crema de morcovi cu chimen

Autor: Ionela Mandrea

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crema de morcovi cu chimen

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g morcovi

=> 1/2 lingrita seminte de chimen

=> 1 lingurita unt

=> 1/2 lingurita miere

=> sare


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Fierbeti chimenul 3 minute in 250 ml apa. Lasati vasul acoperit 10 minute, apoi strecurati ceaiul obtinut. Spalati morcovii, eventual cu o perie, taiati-i in rondele si puneti-le la fiert in infuzia strecurata de chimen. Cand morcovii s-au inmuiat, treceti totul printr-o sita. Adaugati untul si mierea in piureul obtinut, putina sare si omogenizati crema. Serviti-o calduta, la gustarea de dimineata.

Notite:

Pentru copii care au implinit 6 luni.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
25 min
Dificultate:
very simple
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:54:58 +0100
Vizualizata:
1306

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 247 vizitatori online