« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Crema de ficatei de pasare

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crema de ficatei de pasare
Crema de ficatei de pasare

Autor: Ioana Valeria Steres, Galati

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crema de ficatei de pasare

Ingredientele retetei culinare:

=> 250g ficat de pasare

=> 3 oua

=> 150g unt

=> 2 linguri smantana

=> sare


Prepararea retetei culinare:

            Cureti si speli ficatul, apoi il inabusi in 50 g de unt. Separat pui la fiert ouale. Dupa ce s-a inmuiat ficatul, il lasi sa se raceasca. apoi il dai de doua ori prin masina de tocat. Amesteci pasta obtinuta cu untul ramas, adaugi si galbenusurile fierte si trecute prin sita sau pasate. Pui smantana, presari un praf de sare si omogenizezi crema.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
2 serviri
Cantitate:
0,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:54:45 +0100
Vizualizata:
1606

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 268 vizitatori online