« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Crema de branza de vaci, biscuiti si suc de fructe

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Crema de branza de vaci, biscuiti si suc de fructe
Crema de branza de vaci, biscuiti si suc de fructe

Autor: Doina Moldovanu, Ploiesti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crema de branza de vaci, biscuiti si suc de fructe

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 biscuiti de branza de vaci

=> 50g branza de vaci

=> 100ml suc de fructe de sezon (piersici, visine)

=> 2 lingurite zahar


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Pregatesti intai sucul de fructe numai din fructe sanatoase, bine coapte, le speli bine, le cureti, apoi le dai pe razatoarea de sticla sau de plastic. Zeama si piureul obtinut le strecori printr-o bucata de tifon. Treci branza prin sita si o amesteci cu zaharul. Pisezi biscuitii, ii amesteci cu sucul de fructe si ii lasi 10 miunte sa se inmoaie. Apoi ii adaugi peste branza si freci bine pana ce compozitia devine spumoasa.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
1 portie
Cantitate:
0,17 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:54:27 +0100
Vizualizata:
1430

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 88 vizitatori online