« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Ciocolata de casa cu nuca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Ciocolata de casa cu nuca
Ciocolata de casa cu nuca

Autor: Ambrosie Madalaina, Curtici

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciocolata de casa cu nuca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet unt

=> 1 cescuta apa

=> 250g zahar

=> 150g nuca macinata

=> 150g cacao (instant pentru copii)


Prepararea retetei culinare:

          Topesti untul pe foc mic intr-un vas, adaugi apa, apoi zaharul si lasi sa fiarba cam 5 minute, apoi adaugi cacaua, nuca macinata si laptele praf. Amesteci foarte bine compozitia si o asezi intr-o tava tapetata cu o folie de celofan udat cu apa rece. Lasi ciocolata la rece si apoi o tai dupa imaginatie.

Notite:

Este delicioasa.

Sfatul meu: Nuca sa fie putin prajita, in prealabil, intr-o tavita unsa cu putin ulei; astfel ciocolata capata o aroma si un gust deosebit de placut.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:53:25 +0100
Vizualizata:
1732

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 216 vizitatori online