« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Carne de vitel cu ciuperci si orez

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Carne de vitel cu ciuperci si orez
Carne de vitel cu ciuperci si orez

Autor: Ioana Valeria Steres, Galati

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - carne de vitel cu ciuperci si orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carne de vitel

=> 350g ciuperci proaspete

=> 150g smantana

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura pasta de tomate

=> 100g orez

=> sare

=> 1 legatura patrunjel


Prepararea retetei culinare:
          Cureti carnea, o speli, o tai felii si o fierbi in apa cu foarte putina sare. Separat alegi orezul, il speli si-l pui la fiert cu 2 cani din zeama in care a fiert. Cand e gata, adaugi untul ramas si patrunjelul tocat si-l dai deoparte. Cureti ciupercile, le tai felii si le calesti intr-o lingura de unt. Dupa ce s-au inmuiat, pui pasta de tomate, carnea fiarta, le amesteci, torni si smantana si fierbi totul cateva minute pe foc mic. Aduci la masa carnea cu sosul de smantana si garnitura de orez careia ii dai forma de turnulet punand orezul intr-o ceasca umezita cu apa rece.
Notite:
Pofta buna!

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
14 RON
Ultima actualizare:
Sb 13 iun 2009 16:09:13 +0200
Vizualizata:
1374

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 241 vizitatori online