« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Budinca din pasta de porumb, branza si visine

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca din pasta de porumb, branza si visine
Budinca din pasta de porumb, branza si visine

Autor: Istrate Ionela Marcovici, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca din paste de porumb cu branza si visine

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g paste de porumb

=> 750ml compot de visine

=> 170 g de zahar

=> 3 oua

=> 500g branza dulce

=> 250g smantana

=> 2 plicuri zahar vanilat

=> 1 lamaie

=> 3 linguri amidon de porumb

=> sare


Prepararea retetei culinare:

          Fierbi pastele 6-7 minute in apa clocotita si usor sarata si apoi le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga. Scurgi zeama din compot, o pui la fiert si cand da in clocot adaugi amidonul, 2-3 linguri de zahar si coaja de lamaie, lasi compozitia pe foc pana se ingroasa, o dai deoparte si adaugi visinele curatate de samburi. Freci galbenusurile cu zaharul ramas, si cu cele 2 plicuri de zahar vanilat pana obtii o crema alba.

          Adaugi branza, smantana, pastele, amesteci si incorporezi albusurile batute spuma. Pui intr-un vas jumatate din compozitia de visine, apoi torni pastele cu branza. Asezi amestecul de visine ramas in cuiburi in compozitia de macaroane si dai budinca la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
5 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:51:48 +0100
Vizualizata:
1493

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 88 vizitatori online