« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Budinca de cartofi cu dovlecei

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca de cartofi cu dovlecei
Budinca de cartofi cu dovlecei

Autor: Ana Maria Sandiuc, jud. Cluj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de cartofi cu dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 cartofi mari

=> 2 dovlecei

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 legatura marar

=> 4 oua

=> 1 pahar lapte dulce

=> 250g branza de vaci

=> 3 fire ceapa verde

=> ulei

=> sare si piper  


Prepararea retetei culinare:

         Fierbi cartofii in coaja, ii cureti si ii tai rondele. Cureti dovleceii, ii tai rondele si ii oparasti 5 minute in apa clocotita cu sare. Intr-un vas uns cu ulei asezi ceapa verde tocata, un strat de rondele de cartofi, unul de dovlecei, apoi branza amestecata cu jumatate din mararul tocat, un strat de dovlecei si ultimul strat de cartofi. Amesteci laptele cu ouale batute, sare si piper dupa gust, mararul tocat si torni totul peste legumele din vas. Dai budinca la cuptor pentru 30-35 de minute. La final presari patrunjelul tocat iar mararul ramas il folosesti pentru garnitura: salata de ridichi.

Notite:

- Pregatire: 25 min

- Coacere: 35 min 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
9 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:51:11 +0100
Vizualizata:
1469

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 268 vizitatori online