« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Budinca de cartofi cu dovlecei

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca de cartofi cu dovlecei
Budinca de cartofi cu dovlecei

Autor: Ana Maria Sandiuc, jud. Cluj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de cartofi cu dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 cartofi mari

=>†2 dovlecei

=>†1 legatura patrunjel

=>†1 legatura marar

=>†4 oua

=>†1 pahar lapte dulce

=>†250g branza de vaci

=>†3 fire ceapa†verde

=>†ulei

=>†sare si piper††


Prepararea retetei culinare:

†††††††† Fierbi cartofii in coaja, ii cureti si ii tai rondele. Cureti dovleceii, ii tai rondele si ii oparasti 5 minute in apa clocotita cu sare. Intr-un vas uns cu ulei asezi ceapa verde tocata, un strat de rondele de cartofi, unul de dovlecei, apoi branza amestecata cu jumatate din mararul tocat, un strat de dovlecei si ultimul strat de cartofi. Amesteci laptele cu ouale batute, sare si piper dupa gust, mararul tocat si torni totul peste legumele din vas. Dai budinca la cuptor pentru 30-35 de minute. La final presari patrunjelul tocat iar mararul ramas il folosesti pentru garnitura: salata de ridichi.

Notite:

- Pregatire:†25 min

- Coacere: 35 min

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
9 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 23:51:11 +0200
Vizualizata:
1504

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

†...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 335 vizitatori online