« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Budinca de carne cu paste de casa

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca de carne cu paste de casa
Budinca de carne cu paste de casa

Autor: Chirila Elisabeta, Targu Jiu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de carne cu paste de casa

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g paste de casa

=> 2 linguri smantana

=> 200g carne de vita

=> 2 oua

=> 1 lingura ulei

=> 1 legatura patrunjel sau marar verde

=> sare 

 


Prepararea retetei culinare:

           Fierbi pastele in apa clocotita cu sare si separat fierbi carnea. Cand pastele sunt gata le treci sub un jet de apa si le lasi sa se scurga. Le amesteci cu galbenusurile, o lingura de smantana si adaugi albusurile batute spuma. Dupa ce a fiert carnea, o treci de doua ori prin masina de tocat si o amesteci cu uleiul, verdeata tocata si un praf de sare. Tapetezi un vas cu faina, pui un strat de paste, apoi compozitia de carne si pastele ramase. Coci budinca la foc potrivit 35-40 de minute.

Notite:

O aduci la masa insotita de smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
0,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
4 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:50:59 +0100
Vizualizata:
1517

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 72 vizitatori online