« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Budinca de carne cu orez

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Budinca de carne cu orez
Budinca de carne cu orez

Autor: Saveta Cucos, Suceava

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de carne cu orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 400g pulpa de manzat

=> 1-2 oase de vita

=> 2 linguri orez

=> 2 albusuri

=> 20g unt

=> putina sare


Prepararea retetei culinare:

            Reteta culinara - Cureti carnea de pielite si de zgarciuri, o tai bucati si o pui la fiert impreuna cu oasele intr-o oala cu capac si o lasi pe foc pana ce cutitul intra cu usurinta in ea. Dupa ce ai scos carnea, degresezi supa, opresti 200 de ml de supa in care pui la fiert orezul. Apoi treci prin masina de tocat carnea si orezul si bati bine albusurile. Ungi o craticioara cu unt si torni compozitia in ea. Apoi pui craticioara in alta mai mare in care ai turnat apa si o dai la cuptor pentru 30-40 de minute. Cand e gata, rastorni budinca pe o farfurie si adaugi untul ramas.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:50:46 +0100
Vizualizata:
1344

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 67 vizitatori online