Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Budinca de carne cu orez
Autor: Saveta Cucos, Suceava
Voturi:
(2Voturi)
Descriere:
Reteta culinara - budinca de carne cu orez
Ingredientele retetei culinare:
=> 400g pulpa de manzat
=> 1-2 oase de vita
=> 2 linguri orez
=> 2 albusuri
=> 20g unt
=> putina sare
Prepararea retetei culinare:
Reteta culinara - Cureti carnea de pielite si de zgarciuri, o tai bucati si o pui la fiert impreuna cu oasele intr-o oala cu capac si o lasi pe foc pana ce cutitul intra cu usurinta in ea. Dupa ce ai scos carnea, degresezi supa, opresti 200 de ml de supa in care pui la fiert orezul. Apoi treci prin masina de tocat carnea si orezul si bati bine albusurile. Ungi o craticioara cu unt si torni compozitia in ea. Apoi pui craticioara in alta mai mare in care ai turnat apa si o dai la cuptor pentru 30-40 de minute. Cand e gata, rastorni budinca pe o farfurie si adaugi untul ramas.