Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.
Branzica de vaci cu mere la cuptor
Autor: Iuliana Mihalache, Bucuresti
Voturi:
(7Voturi)
Descriere:
Reteta culinara - Branza de vaci cu mere la cuptor
Ingredientele retetei culinare:
=> 2-3 mere
=> 2 lingurite unt
=> 1,5l lapte dulce gras
=> 1 iaurt mare natural
Prepararea retetei culinare:
Reteta culinara - Prepari intai branza astfel: fierbi laptele, iar cand da in clocot adaugi iaurtul. Mai lasi putin pe foc, amesteci si lasi la prins. Apoi speli merele, le cureti de coaja si de casuta cu samburi si le pui intr-o forma unsa cu o lingurita de unt. Restul de unt si branzica le pui in interiorul merelor, adaugi apa in tava pana la jumatatea merelor si le dai la cuptor cam o jumatate de ora. Din cand in cand le verifici, mai adaugi apa si le intorci daca e nevoie.