« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete pentru copii Branzica de vaci cu mere la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Branzica de vaci cu mere la cuptor
Branzica de vaci cu mere la cuptor

Autor: Iuliana Mihalache, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Branza de vaci cu mere la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 mere

=> 2 lingurite unt

=> 1,5l lapte dulce gras

=> 1 iaurt mare natural


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Prepari intai branza astfel: fierbi laptele, iar cand da in clocot adaugi iaurtul. Mai lasi putin pe foc, amesteci si lasi la prins. Apoi speli merele, le cureti de coaja si de casuta cu samburi si le pui intr-o forma unsa cu o lingurita de unt. Restul de unt si branzica le pui in interiorul merelor, adaugi apa in tava pana la jumatatea merelor si le dai la cuptor cam o jumatate de ora. Din cand in cand le verifici, mai adaugi apa si le intorci daca e nevoie.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
5 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:50:13 +0100
Vizualizata:
1462

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 222 vizitatori online