« Culinare »

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.

Retete culinare - comunitate culinara

 Retete culinare

 
[ Înapoi ]
Reteta urmatoare
Imprimare
Email
Bautura vitaminizanta
Bautura vitaminizanta

Autor: Ileana Brinda, Lipova, jud, Arad

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(8Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - bautura vitaminizanta; copii peste 1 an!

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l apa fiarta si racita sau apa plata

=> 1 mar mai mare

=> 1/2 morcov

=> 1 banana

=> 1 lingura miere de albine


Prepararea retetei culinare:

           Speli si cureti fructele, le tai bucati mici, le pui in blender, adaugi mierea si apa si le mixezi. Rezulta un suc natural foarte bun care, in functie de varsta copilului, ajunge 1-2 zile. Trebuie pastrat la frigider.

Notite:

De retinut ca unui copil i se da morcov de 2-3 ori pe saptamana, nu mia mult, pentru a nu i se pigmenta pielea. In locul morcovului, poti pune orice alt fruct fara seminte mari sau pe care le scoti inainte.

Baiatul meu bea acest preparat de la 1 an ( mierea este interzisa sub 1 an ) si e un copil sanatos si foarte activ. Sunt sigura ca si datorita acestei bauturi care e plina de vitamine.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:49:39 +0100
Vizualizata:
1717

 

Nota retetei
1 (rea) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (buna)

Nume Comentarii
pic
Va rog sa introduceti codul de securitate din imagine
  
    new captcha     help
 

 


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi

Autentificare

Vizitatori

Avem 277 vizitatori online