« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete paste Retete paste - Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete paste - Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza Imprimare Email
Scris de Elena Hasna, Italia   

Reteta: Spaghete cu sos de rosii si cu maioneza

Ingredientele retetei culinare:

=> 250 g spaghete

=> 1 ceapa mica

=> putin ulei

=> 2 rosii

=> 3 linguri pasta de tomate

=> 2 frunzulite busuioc

=> 2 linguri maioneza

 

Prepararea retetei culinare:

  • Intr-o oala pui la fiert 2 l de apa cu putina sare, iar cand clocoteste adaugi spaghetele. Cat timp fierb spaghetele, prepari sosul: intr-o cratita calesti in putin ulei ceapa si rosiile taiate marunt, dupa aceea adaugi putina sare, busuioc, pasta de tomate si 1/2 ceasca de apa calda. Lasi sosul sa fiarba pe foc mic 5-10 minute, avand grija sa amesteci mereu. Dupa ce spaghetele sunt fierte, le scurgi, torni peste ele sosul si amesteci. Pui cate o lingura de maioneza peste spaghete in fiecare farfurie si le aduci la masa.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:29
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi