« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete paste Retete paste - Spaghete cu ciuperci si soia

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete paste - Spaghete cu ciuperci si soia Imprimare Email
Scris de Felicia Popescu, Iasi   

Reteta: Spaghete cu ciuperci si soia

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet spaghete de 250 g

=> 1 cutie ciuperci

=> 1 pachet granule soia (de 100 g)

=> 2 cepe potrivite

=> 200 ml suc de rosii

=> 150 ml mujdei

=> sare, piper


Prepararea retetei culinare:

  • Pui spaghetele la fiert respectand instructiunile de pe ambalaj. Cat timp fierb acestea, pregatesti amestecul de soia si ciuperci. Cureti ceapa, treci ciupercile printr-un jet de apa rece si le lasi sa se scurga, iar soia o pui sa fiarba in apa cu putin condiment exact asa cum scrie pe pachet. Dupa ce a fiert si soia o lasi sa se scurga.
  • In ulei calesti ceapa taiata marunt, dar n-o lasi mult, numai cat sa devina sticloasa. Pui 2 linguri de mujdei, amesteci, apoi adaugi ciupercile taiate lamele fine si soia bine scursa de apa. Le lasi pe toate sa se caleasca, apoi sa fiarba in propriul suc. Nu e nevoie sa mai adaugi apa, eventual putin ulei. Dupa ce sunt toate fierte pui sucul de rosii, amesteci si mai lasi sa fiarba impreuna cat sa scada sucul. Potrivesti gustul de sare si piper.
  • Intr-un castron sau farfurie adanca aduci la masa spaghetele cu garnitura deasupra. Isi va lua fiecare cat vrea. Ies foarte bune, dar secretul este sa pui ingredientele exact in ordinea in care le-am scris.
Notite:
PRET: 15 LEI - 5 portii
PREGATIRE: 40 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:31
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi