« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete orez Retete orez - Pilaf cu peste si masline

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete orez - Pilaf cu peste si masline Imprimare Email
Scris de Florentina Untaroiu   

Reteta: Pilaf cu peste si masline

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g orez

=> 2 kg macrou

=> 3 cepe

=> 300 ml ulei

=> 200 g masline

=> sare

=> piper boabe

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti pestele, il portionezi si-l prajesti putin in ulei. Cureti apoi ceapa, o tai marunt, o calesti impreuna cu orezul in uleiul ramas, apoi stingi cu 2 l de apa clocotita. Potrivesti de sare, adaugi cateva boabe de piper si lasi sa fiarba. Cand este aproape gata, rastorni orezul intr-un vas, adaugi bucatile de peste, maslinele intepate cu un ac curat si dai tava la cuptor pana se rumeneste pestele.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:26
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi