« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete orez Retete orez - Pilaf cu hribi uscati

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete orez - Pilaf cu hribi uscati Imprimare Email
Scris de Monica Panait, Roman   

Reteta: Pilaf cu hribi uscati

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 si 1/2 ceasca orez

=> 100 g hribi uscati

=> 2 cepe

=> 3 linguri ulei

=> 1 lingura bulion

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

Pui hribii uscati la inmuiat de seara, apoi ii pui la fiert taiati in felii. Separat, tai cepele marunt si le calesti in ulei. Alegi orezul, il speli, il scurgi si il adaugi peste ceapa. Cand incep sa se caleasca, adaugi hribii fierti, de la care pastrezi zeama. Peste orez si ceapa torni 3 cesti din apa in care au fiert hribii, dupa ce aceasta s-a limpezit, apoi adaugi sare, piper si o lingura de bulion. Dai cratita la cuptor, pana ce orezul se fierbe bine.

Notite:
PREGATIRE: 13 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:22
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi