« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete orez Retete orez - Budinca cu orez

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete orez - Budinca cu orez Imprimare Email
Scris de Ivan Maria Georgeta   

Reteta: Budinca cu orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l lapte

=> 250g orez spalat

=> 2 linguri zahar

=> 3 oua

=> 2 vanilii

=> 200g branza dulce

=> unt

 

Prepararea retetei culinare:

Orezul se fierbe bine pana se ingroasa si se umfla. Se lasa la racit si in acest timp se bate spuma de la 3 oua cu 2 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, 2 vanilii, 200g branza dulce si se amesteca cu orezul racit. Se unge cu unt o tava yena mai mare si se pune compozitia la cuptor pana se rumeneste deasupra. ( aproximativ 1h ).

Notite:
PREGATIRE: 30 min
COACERE: 1h 10 min

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:21
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi