« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Zarzavat pentru ciorba

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Zarzavat pentru ciorba Imprimare Email
Scris de Virginica Bezarau   

Reteta: Zarzavat pentru ciorba

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 kg rosii

=> 7 kg ardei grasi sau  capia

=> 5 kg morcov

=> marar

=> frunze de telina

=> sare

=> 1 plic de conservant

=>patrunjel

Prepararea retetei culinare:

  • Speli si cureti de pete rosiile, apoi le toci marunt. Cureti de cotoare si seminte ardeii si ii tai fideluta, iar morcovul il dai pe razatoare cu ochiuri mari. Amesteci apoi toate legumele cu verdeata tocata marunt si pui o lingura de sare pentru fiecare kilogram de zarzavat si plicul de conservant. Dupa ce le-ai amestecat foarte bine si sarea s-a mai dizolvat, torni zarzavatul in bidoane de 5 kg sau in borcane mai mici.
Notite:
Pentru ca zarzavatul sa tina pana in primavara, se foloseste sare grunjoasa pe care o cernem bine inainte.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:41
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi