« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Zarzavat pentru ciorba

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Zarzavat pentru ciorba Imprimare Email
Scris de Virginica Bezaroiu   

Reteta: Zarzavat pentru ciorba

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 kg rosii

=> 7 kg ardei grasi sau capia

=> 5 kg morcov

=> marar

=> patrunjel

=> frunze de teline

=>  sare

=> 1 plic de conservant

Prepararea retetei culinare:

  • Speli si cureti de pete rosiile, apoi le toci marunt. Cureti de cotoare si seminte ardeii si ii tai fideluta, iar morcovul il dai pe razatoarea cu ochiuri mari.
  • Amesteci apoi toate legumele cu verdeata tocata marunt si pui o lingura de sare pentru fiecare kilogram de zarzavat si plicul de conservant. Dupa ce le-ai amestecat foarte bine si sarea s-a mai dizolvat, torni zarzavatul in bidoane de 5 kg sau in borcane mai mici.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:40
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi