« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Zacusca mai rapida ( fara coacere )

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Zacusca mai rapida ( fara coacere ) Imprimare Email
Scris de Florica Popa   

Reteta: Zacusca rapida fara coacere

Ingredientele retetei culinare:

=> 7kg vinete

=> 3kg ardei rosu ( gras, capia, gogosar )

=> 3 kg ceapa

=> 3kg rosii

=> 1l ulei

=> sare

=> dafin

=> piper boabe

=> 3-4 linguri pasta de tomate

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti vinetele de coaja si impreuna cu ardeiul se dau prin masina de tocat. Rosiile se storc de zeama si seminte si se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga vinetele si ardeiul tocate si se calesc 10-15 minute, dupa care se pun rosiile, pasta de tomate, piperul, dafinul, sarea si se fierbe la foc mic pana ce iese uleiul deasupra. Se pune zacusca fierbinte in borcane, se capseaza bine si se baga la cuptor 30 de minute.
Notite:
Dupa preferinta se pot pune si 3-4 linguri pasta de tomate.
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:12
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi