« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Zacusca de fasole

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Zacusca de fasole Imprimare Email
Scris de Victoria Tomescu   

Reteta: Zacusca de fasole

Ingredientele retetei culinare:

=> 1.5 kg ceapa

=> 1,5 l ulei

=> 2kg gogosari

=> 2kg fasole boabe

=> 750g morcov

=> 2 farfurii de rosii strecurate

Prepararea retetei culinare:

  • Se caleste ceapa cu 500ml ulei, se calesc gogosarii cu 500ml ulei. Se fierbe fasolea si cand se raceste se da prin masina de tocat; se amesteca toate ingredientele intr-un vas mare, se pun condimente (dafin, piper, sare) si se fierbe pana cand uleiul se ridica. E foarte bine in cuptor, unde nici nu se lipeste. Se pune fierbinte in borcane, apoi in paturi sa se raceasca.
Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi