« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Vinete la borcan

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Vinete la borcan Imprimare Email
Scris de Nicoleta Stoian   

Reteta: Vinete la borcan

Ingredientele retetei culinare:

=> vinete

Prepararea retetei culinare:

Coci vinetele, le cureti si le pui la scurs intr-un tifon, de seara pana dimineata. A doua zi le asezi in borcan, le indesi putin ca sa nu existe goluri de aer intre bucati, torni ulei si le fierbi pe baie de aburi timp de 30 de minute de cand apa a dat in clocot. Eu le-am pus si in sticle cu filet si au stat foarte bine.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:22
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi