« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Varza rosie tocata, in otet

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Varza rosie tocata, in otet Imprimare Email
Scris de Cornelia Colcer   

Reteta: Varza rosie tocata, in otet

Ingredientele retetei culinare:

=> varza

=> 25 g sare la 1kg varza

=> 125ml otet de 9 grade la 1kg varza

=> 20g zahar la 1kg varza

Prepararea retetei culinare:

  • Tai varza fideluta, o cantaresti iar la fiecare kilogram de varza se adauga 25g sare, 125ml otet de 9 grade si 20g zahar. Amesteci bine si asezi in borcane mai mici, presand-o pana cand iese lichidul deasupra. Nu se adauga apa. Borcanele se leaga cu celofan.
Notite:

Se pastreaza la rece.

Cand se serveste se stropeste cu putin ulei.

De cate ori se ia din varza, restul se preseaza bine cu lingura si borcanul se leaga din nou.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:21
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi