« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Muraturi englezesti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Muraturi englezesti Imprimare Email
Scris de Carmen Lungu   

Reteta: Muraturi englezesti

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 morcovi taiati cubulete

=> 500g pastarnac tanartaiat cubuelete

=> 400g ceapa alba

=> 200g zahar tos

=> 150ml otet de mere si miere

=> 1/2 lingurita cuisoare macinate

=> 1 lingura boabe mustar

Prepararea retetei culinare:

  • Introduci toate ingredientele intr-o cratita. Fierbi ingredientele timp de 30 minute, pana cand morcovii se patrund usor cu furculita. Turnati compozitia fierbinte in borcane sterilizate in prealabil. Acoperiti borcanele cu paturi minim 24 de ore, dupa care puneti-le intr-un loc intunecos si rece.
Notite:
Se consuma in maximum 4 luni.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:20
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi