« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Muraturi asortate

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Muraturi asortate Imprimare Email
Scris de Cezarina Luca   

Reteta: Muraturi asortate

Ingredientele retetei culinare:

=> 2kg gogosari

=> 2kg castraveti

=> 2kg gogonele

=> 1/2kg morcovi

=> 1 conopida mare

=> 1-2 bucati varza rosie

=> 1 ciorchine de struguri albi

=> 1 ciorchine de struguri negri

=> 1 telina mare cu frunze cu tot

=> 2 bucati hrean

=> boabe de mustar

=> boabe de piper dupa gust

Prepararea retetei culinare:

Toate legumele se taie in bucatele cat mai mici si impreuna cu boabele de struguri se pun in borcane. Se face o solutie din 2l otet, 1l apa, 1/2kg zahar si 6 linguri sare. Dupa ce fierb toate acestea, fierbinte, se toarna in borcane. Deasupra se pun frunzele de telina si borcanele se inchid ermetic sau se leaga cu celofan.

Notite:
Arata nemaipomenit puse in castronele pe masa cat despre gust...ce sa mai zic! 
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:04
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #2 Bogdan 26-11-2010 00:05
Ce reteta doresti mai exact ?
Citat
 
 
-1 #1 andreea 26-11-2010 00:02
sa mi dati mai repede receda cu mere de murat ca ma grabesc ......ok/?
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi